2013. március 6., szerda

Mi az az Arany ABC?



Maradjanak a szívedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz! Kösd azokat jelként a kezedre, és legyenek fejdíszként a homlokodon. Írd azokat házad ajtófélfáira és kapuidra!” 5Móz 6:6-9.


Az ARANY ABC a magyar ábécé betűivel kezdődő 35 Bibliaverset, aranymondást tartalmaz, az első oldalakon egy-egy színes képpel együtt. A lapok hátoldalán pedig ugyanazzal a betűvel kezdődő 6-6 szót ábrázoltunk.
Használhatjuk többféleképpen. Célunk az, hogy ezzel segítsük a gyermekeknek a Bibliaversek tanulását, megértését és alkalmazását. Ugyanakkor a hátoldalakon látható kis ábrákat kiszínezhetik, és különböző játékos feladatokkal izgalmassá, érdekesebbé tehetik a szülők a családi áhítatot, együttlétet, illetve a tanítók a vasárnapi iskolai foglakozást vagy hittanórát.
 Az ARANY ABC-t édesanyám, Ficsor Károlyné állította össze, a rajzokat Pálfi Györgyi készítette, a honlapot én kezelem. A képek szabadon letölthetők innen, de a gyűjtemény megjelent nyomtatásban is! Az A4-es méretű kiadványra való igényedet jelezd itt!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Lilla!
    Örülök, hogy megjelent. Gratulálok, Isten szeretetével!
    Kérünk belőle! Mennyit? Gondolkodom......
    Holnap sms-ben megírom!
    Üdv: Ági Szlovák

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük, Ági. Várjuk a mennyiség megadását!

    VálaszTörlés